Bij Tellius zijn we graag serieus over hypotheken. We vinden het belangrijk dat u goed advies krijgt en dat u weet wat u kunt lenen, maar ook wat de risico's zijn. Hier proberen wij onze hypotheken en dienstverlening op af te stemmen.

Onze achtergrond

Tellius Hypotheken is initiatief van Syntrus Achmea. De locatie van ons kantoor is Amsterdam-Duivendrecht.

Voor het aanbieden van hypotheken hebben wij een vergunning van de Autoriteit Financiƫle Markten. Zelf geven wij geen hypotheekadvies. We werken met onafhankelijke hypotheekadviseurs die ons product begrijpen, maar die ook hypotheken van andere partijen voor u kunnen aanvragen. Het gaat er tenslotte om dat u de hypotheek afsluit die het beste bij uw wensen en situatie past.

Bedrijfsgegevens

Tellius Hypotheken is een handelsnaam van Stichting Tellius Hypothekenfonds, statutair gevestigd te Amsterdam, KvK 59810734, en kantoorhoudend aan MediArena 5-8, 1114 BC Amsterdam-Duivendrecht, Nederland.

De Stichting Tellius Hypothekenfonds, in haar hoedanigheid van bewaarder van het Tellius Hypothekenfonds, treedt op als aanbieder van hypothecair krediet en beschikt hiertoe over een vergunning van de AFM op de voet van artikel 2:60 van de Wet op het Financieel Toezicht en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiƫle Markten onder nummer 12042460. Stichting Tellius Hypothekenfonds is ook aangesloten op het Kifid register, onder het aansluitnummer 400.000407.

Het Tellius Hypothekenfonds is een initiatief van Syntrus Achmea, in opdracht van haar institutionele beleggers. Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. treedt op als beheerder van het Tellius Hypothekenfonds. Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. en Stichting Tellius Hypothekenfonds adviseren niet en werken uitsluitend via deskundige hypotheekadviseurs.